dilluns, 1 de febrer del 2016

Macarrons

INSTRUCIONS PER BULLIR MACARRONS

Ingredients necessaris:
 -  Aigua
 - Macarrons (la quantitat que vulguis)
 -Sal
 -Tomàquet sòlid
 -Carn picada


1.Preparar una olla per bullir.

Resultado de imagen de aigua bullida






2.Quan l'aigua estigui bullin afegim els macarrons que facin falta, depèn la quantitat que vulguis

Resultado de imagen de olla con macarrones










3.Mentres es fan els macarrons agafem i posem la carn picada a fer.

Resultado de imagen de pizca de salResultado de imagen de pizca de salResultado de imagen de pizca de salResultado de imagen de sarten con carne picada


4.Afegim una mica de sal als macarrons i a la carn.

Resultado de imagen de pizca de sal
Resultado de imagen de pizca de sal

5.Esperem uns 15/20 minuts a que es facin, i els treiem i ho posem a colar per que estrgui  l'aigua


Resultado de imagen de colador macarrones

6.Quanja els tinguem colats, treiem la carn feta i la posem en un recipent que hi capiguen bè.

Resultado de imagen de sarten con carne picada

7.Despres de tot ,  agafem el tomàquet i la carn i ho aifegim en els macarrons, i ho remenem tot i ja  tenim els nostres macarrons fets
Resultado de imagen de macarrones con tomate i carne en un bol




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada