dimarts, 3 de febrer del 2015

Història del Nemesis

Històries que parlen sobre un vaixell que es va perdre en meitat del mar, diuen moltes coses sobre aquest vaixell però cap és certa, només la conec jo i ara prosseguiré a explicar-la.

Sobre l'any 1817 una tripulació d'un vaixell anomenat "Nemesis" amb una tripulació
d'exploradors marítims molt capacitats parlaven d'ells dient que era una de les millors tripulacions d'exploració que mai havia existit.
Deien que van seguir els passos d'uns altres exploradors marítims intentant trobar l'anomenat "Triangulo de las Bermudas". Van sortir d'expedició el 14/12/1816, van passar uns mesos i no es sabia res d'ells, però ells estaven embarcats en una expedició molt perillosa.
La gent creia que estarien morts ja que tots pensaven que estaven bojos. Però ells estaven segurs que podien fer-ho.
En aquests mesos els hi van passar moltes coses des de tempestes molt grans que haguessin fet que qualsevol vaixell s'hagués enfonsat. Van atracar el vaixell en una illa que semblava una de les illes que sortien al seu mapa, el mapa que la tripulació tenia per aconseguir arribar a aquesta meta.
Aquest mapa el van trobar amagat en un cofre que van trobar per casualitat, es veu que el vent va moure molta sorra del terra i es veia una mica.
Per sort el va trobar el capità d'aquest vaixell.
En aquest mapa, que ningú havia aconseguit revelar, es representa que hi ha una illa dins del "Triangulo de las Bermudas" que hi ha or, diamants i materials molt valuosos.
Aquesta tripulació va passar moltes aventures en aquest llarg viatge.
Però després d'un any d'aventures van aconseguir arribar molt a prop del triangle.
Sense pensar-ho dos cops van anar cap endavant i tots aquells pensaments que tenien al cap eren certs; van trobar aquesta illa, semblava normal, però al arribar-hi hi havia una cova en mig de l'illa.
Van entrar a la cova i van trobar tots aquests materials valuosos i estaven tots molt contents
Però... el que no sabien és que mai sortirien d'aquella illa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada