divendres, 16 de gener del 2015

Grans superfícies comercials

Grans superfícies comercials

Voldria manifestar la meva opinió sobre la polèmica que s'ha desfermat a la nostra ciutat per l'establiment d'una gran superfície comercial.

En primer lloc, els actes de protesta que han organitzat els petits comerciants, per la instal·lació de l'hipermercat Pont, han estat fora de lloc perquè no han comptat amb el suport de la resta de la població.
En segon lloc, l'emplaçament d'aquesta gran superfície no suposa cap amenaça per a la resta de comerços, ja que l'oferta que existeix ara no cobreix les necessitats dels consumidors. Tots els ciutadans de Tàrrega hem hagut de desplaçar-nos a altres localitats per comprar certs productes que no podem trobar aquí.
Finalment, els serveis complementaris que ens ofereix aquest hipermercat -cinema, restaurant, bars musicals, etc.- augmentarà, tant en quantitat com en qualitat, les possibilitats d'esbarjo per al jovent, que no haurà de fer perillosos desplaçaments amb cotxe per passar-s'ho bé.

Així doncs, crec que aquest nou establiment ens ofereix uns avantatges que no tan sols ens beneficien com a consumidors, sinó també com a ciutadans, perquè ens permetrà escollir entre una oferta millor i, al mateix temps, podrem gaudir de més serveis per a la comunitat.


-Introducció -Arguments -Conclusió


 - Quina és la tesi que s'hi defensa? 
     Si esta bé posar un centre comercial o no.

  - Quins arguments s'hi utilitzen per a desenvolupar-la?
     Que estaria bé per als joves, i que alguns petits comerços poden sortir perjudicats

1 comentari: