divendres, 9 de gener del 2015

redacció gos

Jo crec que esta molt bé haver de un gos a casa , perquè és un animal que et fa molta companyia sempre.

Però tenir  un gos et porta a una responsabilitat diària per exemple: posar-li menjar cada dia , li has d'ensenyar a que no t'ignori quan al crides i moltes mes coses que són necessàries per poder gossa del plaer de haver de un gos.
A mi m'agrada tenir el meu gos perquè sempre es molt alegre i és molt maco, i saps que si el tractes molt bé ell sempre et tractara  igual, a part del plaer de jugar amb al gos, Va bé tenir-ne un a casa perquè vulguis o no quan bé gent que ell no coneix es posa a bordar i a bordar sense parar perquè tu te n'adonis   que algú que no coneixes s'apropa a la casa.
 Peró alguna gent prefereix tenir de mascota a uns altres tipus d'animals com per exemple els gats , serps , ocells ,rèptils... Cadascú té als seus gustos i la seva manera de triar els animals de companyia.

Encara que haver de un gos com jah e dit és molt divertit i si tot va be viuran molt i molts anys per poder disfrutar del teu animal de companyia que segur que tant t'estimes .

1 comentari:

  1. Estàs fent errors que ja hem treballat i no hauries de fer. Revisa l'últim paràgraf perquè no s'estén gaire. Corregeix els errors.

    ResponElimina