Ara que ho tenim tot llest, agafem un bol i barregem la farina amb el llevat i la sal. Si ho tamisem la massa quedarà molt més fina.
En un altre bol a part, batem l'ou. Un cop batut, incorporem el got de llet, l'oli i el sucre i seguim batent fins a integrar.
Ara, passem la barreja dels ingredients líquids al bol on tenim la farina i barregem bé. T'aconsello que ho facis a poc a poc perquè així et serà més fàcil integrar els ingredients i obtenir una massa sense grumolls.
Un cop aconseguida la massa homogènia, posem una paella antiadherent a escalfar amb una mica d'oli. Quan estigui calent, aboquem una mica de massa amb un cullerot i cuinem a foc mitjà. Quan les vores de la galeta casolana comencin a solidificar-se, li donem la volta amb l'ajuda d'una espàtula i cuinem uns segons més.
Perquè les tortitas surtin esponjoses i gruixudes, et recomano que utilitzis una paella petita o un motlle metàl·lic amb forma rodona. Pots acompanyar-les amb xocolata fosa, mel, melmelada, ¡el que més t'agradi! Anima't a preparar aquestes tortitas fàcils i explica'ns com t'han quedat.
Si t'ha agradat la recepta de Galetes casolanes, et recomanem que entris a la nostra categoria d'Ous i làctics o et subscriguis al nostre butlletí de novetats.
·a. Títol: com fer coques.
b. Finalitat del text- aconseguir fer coques
c. Les accions a fer estan ordenades? si estan molt ordenades.
d. És esquemàtic i concís? Justifica la resposta. si perque es tot seguit i sense gràfics.
e. Utilitza connectors? Quins? no en fa sevir.
f. S’entenen bé les instruccions i compleix l’objectiu que es proposa?
si s'entenen i ho compleix a la perfecció
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada