divendres, 8 de maig del 2015

comentari text intrucctiu

Per fer les coques casolanes el primer que has de fer és deixar llestos els ingredients. Si disposes de farina de rebosteria molt millor però, si no en tens, pots utilitzar la varietat que vulguis.

Ara que ho tenim tot llest, agafem un bol i barregem la farina amb el llevat i la sal. Si ho tamisem la massa quedarà molt més fina.

En un altre bol a part, batem l'ou. Un cop batut, incorporem el got de llet, l'oli i el sucre i seguim batent fins a integrar.

Ara, passem la barreja dels ingredients líquids al bol on tenim la farina i barregem bé. T'aconsello que ho facis a poc a poc perquè així et serà més fàcil integrar els ingredients i obtenir una massa sense grumolls.

Un cop aconseguida la massa homogènia, posem una paella antiadherent a escalfar amb una mica d'oli. Quan estigui calent, aboquem una mica de massa amb un cullerot i cuinem a foc mitjà. Quan les vores de la galeta casolana comencin a solidificar-se, li donem la volta amb l'ajuda d'una espàtula i cuinem uns segons més.

Perquè les tortitas surtin esponjoses i gruixudes, et recomano que utilitzis una paella petita o un motlle metàl·lic amb forma rodona. Pots acompanyar-les amb xocolata fosa, mel, melmelada, ¡el que més t'agradi! Anima't a preparar aquestes tortitas fàcils i explica'ns com t'han quedat.

Si t'ha agradat la recepta de Galetes casolanes, et recomanem que entris a la nostra categoria d'Ous i làctics o et subscriguis al nostre butlletí de novetats.



·a.       Títol: com fer coques.
b.      Finalitat del text- aconseguir fer coques

c.       Les accions a fer estan ordenades? si estan molt ordenades.

d.      És esquemàtic i concís? Justifica la resposta. si perque es tot seguit i sense gràfics.

e.      Utilitza connectors? Quins? no en fa sevir.

f.        S’entenen bé les instruccions i compleix l’objectiu que es proposa?
       si s'entenen i ho compleix a la perfecció 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada