dimarts, 17 de desembre del 2013

Clip gegant montador de carpes estroposfèriques

Hi havia un clip gegant muntador de carpes estroposfèriques en una casa del Carib que no sabia com es deia perquè mai havia estat amb ningú, excepte amb les carpes estroposfèriques que muntava.
De sobte, va passar un 4x4 conduït per uns peus amb mans però sense nas. Es va parar, i quan semblava que dirien alguna cosa, van accelerar i van teletransportar-se a un país multicolor on només hi havien peus amb mans però sense nas. Hi havien cases que semblaven ulls, que sempre et miraven i si els tocaves es tancaven. Van entrar per un forat ple de pèls gegants, semblava un nas, van seguir i es van trobar amb les carpes estroposfèriques que el clip muntava penjades d'un dels pèls gegants. Llavors el clip es va enfadar, es va muntar en una carpa estroposfèrica i va cavalcar fins a un 4x4 que estava buit. El va agafar, va accelerar i es va teletransportar un altre cop a la casa del Carib.
Es va adonar que només era un clip normal que aguantava la història d'un noi que estava fent un treball i tot això que li havia passat era el que el noi escrivia.

1 comentari: