dimarts, 16 de desembre del 2014

Història Inventada

Un matí fred d'hivern en Toni  va sortir del gratacels més alt de Nova York amb moltes ganes de descobrir la ciutat que tant admirava. Volia explorar com eren els carrers de Nova York, va anar per botigues de luxe i va veure que la gent tenia molts diners, no era el típic barri de penúria era un barri luxós.
Ell volia descobrir allò positiu i allò dolent de New York, volia descobrir allò que mai ningú ha descobert. New York per a ulls de tothom no era pobre, però ell sabia que no podia ser perfecte. Llavors va decidir investigar, allò que ningú havia vist tènia que millorar, ell no volia pobresa,volia que tothom pogués viure bé sense passar gana.
Llavors va anar a investigar  i va veure gent indigent vivint en carrers, gent demanant almoines.
No podia aguantar les ganes de mostrar a la gent tot això,va anar cap a l'hotel que estava instal·lat i va agafar la camara de fotografies. Va començar a gravar va mostrar a la gent coses esgarrifoses i indignants.
La gent volia canviar allò(?) que tothom fos igual(?) que la pobresa no hi hagues. Poder tenir tothom un menjar,un sou, i totes les coses bones de la vida, una igualtat de drets, que ningú fos més que ningú.
Un país lliure de lladres.
Això va canviar la vida de tots,va millorar i avançar tot molt més. Ja que tot era de tots i ningú patia de res, era un país súper feliç.
Però això va suposar un conflicte.Tothom era tan feliç que feia fàstic per algunes persones, eren tan infeliços en un món tan perfecte que tenien fer mal, van provocar una guerra que va durar uns quants anys.
Uns quants van sobreviure. Els que volien un món més bo van guanyar la guerra i van aconseguir que el món perfecte tornés a ser com abans.

Llavors tots van viure amb un món perfecte ple de pau, felicitat i l'efecte.

2 comentaris: