divendres, 12 de desembre del 2014

Història Superman

Un matí fred d'hivern, en Superman, va sortir del gratacels més alt de Nova York amb moltes ganes de descobrir si hi havia algun lladre per les carreteres del vecindàri més antic i perillós de la ciutat de Nova York.
En Superman va escoltar uns crits molt forts que dèia: Socooooors!!! En Superman va volar tan ràpid com va poder pero no trobava a ninguna persona en perill. De sobte, una xarxa de caça molt forta li va parar els peus i va caure en ple vol. Era el malvat Zombozo. En Zombozo era un malvat pallasso amb una infància molt dolenta, tenia els cabells de color vermell amb forma de con pels costats, tenia la cara pintada de color blanc amb el nas de color negre,  anava vestit amb una jaqueta de color blau i negre i sempre estava rient-se de les desgràcies de les demés persones. En Superman va alliberar-se de la xarxa amb totes les seves forces. Superman li va fotre un cop de puny molt fort a la cara i el va fer sangrar, en Zombozo va aixecar-se del terra i li va tornar el cop de puny al Superman. Finalment va arribar la policia i van emportar-se al super-malvat Zombozo. Es va escoltar un crit d' en Zombozo jurant venjança.
 En Superman tenia una petita ferida on li queia una mica de sang a la boca. Aquesta história me la va dir un amic de confiança on deia que va veure aquella baralla entre en Zombozo i Superman.
M' agradaria poder veure-la un altre cop en directe amb els meus propis ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada