divendres, 12 de desembre del 2014

Història.

Un matí fred d'hivern, en Marc va sortir del gratacels més alt de Nova York amb moltes ganes de descobrir la nova ciutat on havia arribat , venia d'un país molt lluny...
El país d'on venia en Marc era un lloc no gaire bonic. Ell va aconseguir arribar graciés a l'aventura que havia viscut feia 2 mesos.
En Marc va sortir de les costes d'Espanya buscant un lloc on començar una nova vida....

Era el dia 7 de novembre del 2014 quan ell va decidir marxar del lloc on havia crescut. Ell estava a la platja de València , exactament a les 7 p.m al port marítim buscant un vaixell que cregues el Pacífic. Finalment el va trobar però ja s'havia fet fosc i van decidir passar la nit a València i salpar a la matinada.

En Marc es va llevar a les 6 del matí per vestir-se i marxar cap al port a agafar el vaixell per marxar en direcció els Estats Units. El viatge ja havia començat , ell no s'ho acabava de creure però ja estava navegant cap el seu somni , els estats units.

Ja portaven 2 dies en plena mar , cada cop quedava molt menys per arribar allà i en Marc esperava el moment amb moltes ganes. Aquest viatge era tot el que desitjava desde que era nen.

Finalment, faltava molt poc per arribar quant ell es va posar malalt , justament en mig del mar. Mai s'havia vist en aquella situació no sabia com actuar ni què fer per estar bé.

Just quan es trobava pitjor van veure terra i la seva alegria va ser encara molt més gran ja que sabia que es posaria bé.
I aquesta és la gran història d'en Marc...





1 comentari: