dimecres, 2 d’abril del 2014

Narració

El cotxe venia a tota velocitat per la carretera. No sabia, que una mica més endavant hi havia una moto  i com que hi  havia molt trànsit, aquesta va haver de frenar. El cotxe no va poder frenar a temps i es va emportar al motorista  per davant. El cotxe va atropellar al motorista dues vegades i va aixafar la moto. La moto es va clavar al motor del cotxe i va començar a sortir fum del cotxe . Un avi que va passar pel costat estava trucant a la policia i a l´ ambulància. El conductor del cotxe va veure que l´ avi estava trucant i va anar corrents a per l’ avi , el va apallissar i el va matarUn senyor que passava amb el cotxe va trucar a emergències i després de 16 minuts van venir els Mossos de Esquadra i l’ ambulància. Van parlar amb el senyor que havia trucat i els  va explicar tot el que havia passat .Van anar cap al conductor i el van esposar  . El van fer la prova d’alcoholèmia i va donar el triple de tassa en sang L’ ambulància va aixecar al senyor que el conductor l’ havia picat i encara estava viu . Van agafar al motorista també i se’l van emportar l’ hospital.
El conductor va anar directe a la presó, li van caure 10 anys. Els  ferits es van recuperar i l’ avi que el conductor havia picat, el va denunciar. Al conductor li va caure 1 any més a la presó i una multa de 32.000 euros a pagarl’avi, i al motorista 20.000 euros.
El conductor anava begut i drogat  i  per això li van caure més anys i multa a pagar.

1 comentari:

  1. No has puntuat bé. tens moltes errors. Si t'ho tornes a llegir te n'adonaràs de moltes incoherències. Revisa i corregeix.

    ResponElimina