divendres, 10 d’octubre del 2014

Activitat de la violència BRYAN

ACTIVITATS: 1. En primer lloc, anem a reflexionar una mica sobre el tema. Podries determinar els tipus de violència que es duen a terme?
De gènere, psicològic i físic.
 2. Has estat testimoni d'algun cas? El podries comentar? No, alguna baralla d'adolescents però res més. 
3. Creus que la persona que comet actes violents pot canviar? Sí, però amb molt temps dedicat i amb molta voluntat pròpia 
 4. Has pensat mai en com se sent la persona que és víctima? Són casos que t'han de passar perquè te n'adonis de com es passa, però ja es veu que és una situació bastant incòmode. 
 5. Si posem al cercador "notícies de violència", et cridaria l'atenció la quantitat de notícies sobre aquest tema. Observa en aquest enllaç les notícies que recull un diari d'àmbit nacional i selecciona dos. A continuació, copia l'enllaç, comenta el seu contingut i afegeix la teva reflexió.
 Maltratadors
  Opinió: Odio els maltractadors, són escòria, gent que té un problema i que s'aprofita de la debilitat d'altres. Quan s'enfada perden el cap i fan actes de violència que després se'n penedeixen.
Filioparental
Opinió: Donen fàstic les persones que arriben a utilitzar violència física contra els pares o familiars, es culpa de l'educació que han tingut.
6. Per què s'ha establert el 2 d'octubre com el dia internacional de la NO violència? Per a això, podeu entrar aquí.
6. L'aniversari del naixement Mahatma Gandhi, líder del moviment de la Independència de l'Índia i pioner de la filosofia i l'estratègia de la no violència.

1 comentari:

  1. Et falta fer els resums de les dues notícies que has triat i contestar la pregunta 6.

    ResponElimina