divendres, 10 d’octubre del 2014

Dia Internacional de la NO VIOLÈNCIA

1 .En primer lloc, anem a reflexionar una mica sobre el tema. Podries determinar els tipus de violència que es duen a terme.
Violència masclista , bullying violència domèstica i el maltractament animal.
 2. Has estat testimoni d'algun cas? El podries comentar?
No la veritat és que no i tampoc tinc ganes d'estar
3. Creus que la persona que comet actes violents pot canviar? 
Sense ajuda no, per ell, el que fa li sembla bé per això ho fa, la persona que ho està fent no pensa que li fa mal a algú. 
4. Has pensat mai en com se sent la persona que és víctima?
Suposo que malament, a ningú ens agrada que ens facin mal.
5. Si posem al cercador "notícies de violència", et cridaria l'atenció la quantitat de notícies sobre aquest tema. Observa en aquest enllaç les notícies que recull un diari d'àmbit nacional i selecciona dos. A continuació, copia l'enllaç, comenta el seu contingut i afegeix la teva reflexió.
La violència de gènere Hem conegut la proposta del líder del PSOE , Pedro Sánchez , perquè les víctimes de violència de gènere tinguin un funeral d'Estat , alhora que siguin considerades com a víctimes del terrorisme. 
La meva opinió : Crec que ara que estan mortes ara s'interessen per elles, ara que no tenen ni veu ni paraula volen fer justícia quan han tingut l'oportunitat que les pobres dones estiguessin vives .
Violència 

 Un 16 % dels delictes de menors són de violència contra els seus pares.La violència de gènere i el maltractament infantil trigar molt a entrar en les agenda mediàtica i política espanyola .
  molta gent ho ha passat malament pel maltractament , ser diferent ja és estrany per depèn que persones el color de pell , les diferents cultures .
 6. Per què s'ha establert el 2 d'octubre com el dia internacional de la NO violència?
 El dia Internacional de la no violència és observat el 2 d'octubre , l'aniversari del naixement Mahatma Gandhi , líder del moviment de la Independència de índia i pioner de la filosofia i l'estratègia de la no violència . D'acord amb la resolució A / RES / 61/ 271 de l'assemblea General del 15 juny 2007 Document PDF , la qual estableix que la commemoració , el Dia Internacional és una ocasió per « disseminar el missatge de la no violència , fins i tot a través de l'educació i la consciència pública.

1 comentari:

  1. Revisa la pregunta 5. No has de copiar la notícia!!! Has de llegir-la fer un petit resum del que diu i l'opinió personal.
    Fins i tot has fet copio i enganxo i està en castellà!

    ResponElimina