divendres, 10 d’octubre del 2014

Óscar Fernández Ramos

1. En primer lloc, anem a reflexionar una mica sobre el tema. Podries determinar els tipus de violència que es duen a terme? 

Es donen mols tipus de violència però les més comunes són la psicològica i la física.

2. Has estat testimoni d'algun cas? El podries comentar? 

 Sí. Van ser 2 nois que es van esbarallar perquè no es posaven d'acord amb un tema personal seu.

3. Creus que la persona que comet actes violents pot canviar? 

Si un vol pot, no sempre però pot, cal molta força de voluntat.

 4. Has pensat mai en com se sent la persona que és víctima? 

Imagino que es sentirà espantada

 5. Violència de gènere 1
Els Mossos d' Esquadra han detingut les 13.00 hores a un home de 45 anys que va confessar haver matat la seva dona, i mare dels seus dos fills menors d'edat, amb una arma blanca a l' Hospitalet de Llobregat.
Violència de gènere 2 Tot just sis mesos després que un jutge de Jaén permetés a un veí de Bedmar condemnat per maltractament viure amb la seva dona a causa del seu estat de necessitat, el mateix magistrat l'ha condemnat ara a sis mesos de presó per trencar una ordre d'allunyament que tenia respecte de la seva esposa. El jutge Pío Aguirre ha presidit el tribunal de l'Audiència de Jaén que ha confirmat la condemna del Jutjat Penal 1 contra Sebastià Medina Carreras, de 78 anys.

6.El dia Internacional de la no violència és el 2 d'octubre per l'aniversari del naixement Mahatma Gandhi, líder del moviment de la Independència de l'Índia i pioner de la filosofia i l'estratègia de la no violència.

1 comentari:

  1. Et falten copiar els enunciats de les preguntes 5 i 6. Et falta la reflexió personal de les dues notícies que has triat.

    ResponElimina