divendres, 31 d’octubre del 2014

Historia de Halloween

Era una nit de estiu com un altre dia qualsevol. Jo estava amb uns amics fent una volta, l'hora podria ser sobre les 22:40 o així. Peró volíem anar a un hospital psiquiàtric abandonat. Després d'una hora i mitja o així vam arribar al psiquiàtric(?) la balla estava oberta i donava a un pàrquing. Peró per poder entrar al psiquiàtric necessitàvem una clau. Hi havia una finestra oberta que donava la casualitat de que hi havia una bastida a sota que donava mes o menys a la finestra.
Érem com unes 8 o 9 persones i ens vam quedar 3(?) jo, la meva millor amiga i un altre amic(?) vam pujar per la bastida fins que vam entrar per la finestra. Semblava com una peli(?) tot estava per el terra i hi havia sang a la pared (?) donava molta por.

Però nosaltres que som tontos ens va agradar i continuàvem caminant cap a la porta per sortir a un passadís. I havia una altre porta que donava a la sala de control on hi havien totes les pantalles de les càmaras. De sobte escoltem uns passos que venien corrent (?)ens vam donar compte de que no estavem sols... vem veure un senyor que era molt gran(?) mesurava uns dos metres o mes(?) nosaltres estavem amagats en unes taquilles. Al final se'n va anar i nosaltres acollonits vam sortir corren d'aquell infern.

1 comentari:

  1. Cal que revisis bé la puntuació, hi ha molts errors. Corregeix també els errors ortogràfics que t'he marcat.

    ResponElimina